Nu gör det ingenting om du glömmer koden till låset eller tappar bort nyckeln. Från 2 maj så kan du köpa Habos Smart lock i din Optimerabutik. Vi är mycket stolta över att vara en av de första i Sverige med att sälja låset.

Smart lock är Sveriges smartaste hänglås. Hänglåset kan styras med en fingertrycksavläsare eller app. Du kan även via appen ge access till familj, vänner, hantverkare eller kollegor. Accessen kan vara både permanent och tidsbegränsad. I appens historik kan du hålla koll på vilka som öppnat låset.

Fingeravtryck eller app

Hela 15 olika fingeravtryck kan registreras på varje lås, medan ett obegränsat antal personer kan ha access via appen. Räckvidden med Bluetuooth är 6-10 meter. Låset laddas via Micro-USB och en laddning håller i upp till 3000 upplåsningar. I stand-by läge så kan en laddning hålla i 3-6 månader.

Fungerar både inne och ute

Låset kan användas både inom – och utomhus, vid temperaturer från -20 till +65 grader och tål en fuktighet på 20%RH – 85%RH. Ladda ner Habos app gratis där appar finns.

Smart lock är dessutom klassat med IP65 (damm och spolsäkert) samt märkt med CE, FC och Rohs. Detta gör att antalet användningsområden ökar; skåp, dörrar, bagage/resväskor, bodar och grindar.

Besök din närmsta Optimerabutik för att köpa ditt smarta lås!

 

Kommentera

Kommentarer