Örns Byggvaruhus blir nu Optimera. Anläggningen är belägen i Västra Frölunda och kommer att heta Optimera Västra Frölunda.

”Vi är glada över att ha fått möjlighet att förvärva Örns Byggvuhus i Västra Frölunda. Förvärvet gör att vi kan serva våra kunder bättre när de är på den sidan av Göteborg och arbetar”, säger Optimeras VD Magnus Detterholm.

”Vi kommer att flytta över kunddistributionen till vår enhet på Marieholmsvägen, vilket gör att vi kan bygga om Västra Frölunda-enheten till en bättre hämt-enhet och samtidigt öka tillgängligheten av varor till våra kunder. Ombyggnationen kommer att ske under hösten”, säger Optimeras VD Magnus Detterholm.

Örns Byggvaruhus tillhörde tidigare BoList och omsätter idag 25 miljoner kronor. De är 7 anställda och de tidigare ägarna Bennet och Susanna Thörners son, David, blir enhetschef.

Kommentera

Kommentarer