Kalendern full av trädäcksjobb i sommar? Kör med Stavrex markskruv istället för plintar så får du tid och ork över till fler projekt – eller rentav lite semester! Läs om smarta lösningen här och ladda ner din manual på ett nafs.

Oavsett om du ska bygga staket, trädäck eller attefallshus är det det eviga grävandet som är det tyngsta och mest tidskrävande momentet. Tänk om du kunde få till ett lika stadigt fundament på en bråkdel av tiden och ha ork kvar i kroppen till annat? Men vänta – det kan du ju!

Optimera har nämligen tagit in en smart markskruv i sortimentet, som du själv kan sätta på plats utan att anlita en särskild markskruvsfirma. Du slipper gräva, och du slipper gjuta eller kånka plintar. Resultatet är ett färdigt projekt på mycket kortare tid, med samma kvalitet och mindre åverkan på intilligande mark.

Rakt, enkelt och snabbt med Stavrex markskruv

Stavrex markskruvar är förlängningsbara och därmed flexibla att använda till de allra flesta utebyggprojekt som du vanligen skulle ha använt plintar till. Skulle något bli fel är det dessutom bara att skruva upp skruven och börja om. Att få en skruv på plats tar så lite som fem minuter när du har fått in tekniken.

Du kan montera skruvarna med hjälp av ett särskilt handverktyg eller hyra en växel av oss, som gör att du kan använda en vanlig borr-eller skruvdragarmaskin till att skruva ner skruven i marken. Markskruvar är lättare att få i våg än plintar – bara skruva tills det stämmer. De justerbara balkskorna gör det dessutom enkelt att få bärlinorna på plats.

Så enkelt är det – se själv!

Här nedan kan du se en tydlig instruktionsfilm för hur du jobbar med Stavrex. Du kan även ladda ner och spara en enkel manual i pdf-format via den röda knappen nedan.

 

 

Låter grävfritt som en sommar för dig?

Dåså. Bara att hämta hem manualen här nedan och börja planera. Skruvarna kan du köpa i vår e-handel om du vill, men du är såklart också varmt välkommen att titta in personligen och prata med oss på plats i butik. Vi berättar gärna mer om hur Stavrex kan rädda din sommar.

HÄMTA STAVREX MANUAL HÄR

 

 

Kommentera

Kommentarer