Trygga kompetensen med Jobbgeneratorns kurser!

22 februari, 2018
En byggare sitter vid sin laptop och studerar

Jobbgeneratorns kurser tryggar kompetensen för dig som bygger

Ta inga onödiga risker på bygget. Med rätt utbildning och certifikat kan du och dina kolleger förebygga de vanligaste olyckorna. Hos Optimera och Jobbgeneratorn kan du enkelt anmäla dig till en kurs nära dig.

BAS-P OCH BAS-U

Arbetsmiljölagen kräver att den som ska jobba som byggarbetsmiljösamordnare (BAS) måste vara utbildad. BAS måste dessutom kunna styrka sin erfarenhet och kompetens.

Efter Jobbgeneratorns kurs vet du hur arbetsmiljöfrågor ska styras i ett byggprojekt. Du vet vilka risker som är vanliga och känner till åtgärder för att förhindra dem. I kursen ingår även hur du gör riskanalyser och upprättar arbetsmiljöplaner.

HETA ARBETEN

Försäkringsbolagens säkerhetsföreskrifter kräver att brandskyddsansvariga och brandvakter samt personer som utför brandfarliga Heta Arbeten är utbildade och har certifikat.

Efter vår utbildning ska deltagaren kunna vidta förebyggande åtgärder vid brandfarliga Heta Arbeten så att risken för brand eller annan skada minimeras. Godkänd deltagare får ett certifikat.

STÄLLNINGSBYGGNATION

Den som uppför, river eller väsentligt förändrar en byggnadsställning måste ha genomgått en godkänd utbildning, samt kunna styrka detta med utbildningsbevis.

Vår utbildning följer arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2004:4 och riktlinjer uppsatta av Sveriges Byggindustrier (Bi) samt Rådet för Byggkompetens (RBK). Efter genomförd och godkänd utbildning utfärdas ett kompetensbevis med stämplar från båda dessa.

Är du intresserad? Bara att hojta!

Jobbgeneratorn ger kurser på flera olika orter löpande under året. Vill du veta mer om var och när du kan gå en av Jobbgeneratorns kurser?

Lägg ett mail med ditt namn, ort och vilken utbildning du är sugen på till utbildning@jobbgeneratorn.se så hör vi av oss inom kort.

Välkommen!

Kommentera

Kommentarer