Optimera förvärvar Bygg-Ole i Uppsala

2 januari, 2018
Optimera förvärvar Bygg-Ole i Uppsala

Bygg-Ole Uppsala blir Optimera

Den 1 januari blev Bygg-Ole i Uppsala Optimera. ”Vi är mycket glada över att vi fått möjligheten att överta Bygg-Ole i Uppsala”, säger Optimeras VD Magnus Detterholm. ”Uppsala är en ort som vi sedan länge planerat att etablera oss på”.

”Optimeras ambition är att ha en god geografisk täckning och med detta förvärv tar vi ett kliv norrut längs Uppland och Upplandskusten. Vi kommer att erbjuda alla medarbetare anställning och har för avsikt att driva verksamheten vidare med samma inriktning som tidigare, dvs mot proffsen”.

Mats Hedlund, VD på Bygg-Ole: ”Vi har fortsatt ambitionen att växa i linje med vår nyligen presenterade strategi 2020, men väljer att koncentrera oss på Stockholmsmarknaden och effektivisering och samordning av våra kvarvarande 4 anläggningar. Vi är övertygade om att denna lösning blir bra, både för våra kunder och för våra medarbetare”.

Bygg-Ole är ett familjeföretag och delägare i XL-Bygg med verksamhet på Värmdö, Nacka, i Saltsjö-Boo och Märsta. Idag uppgår årsomsättningen till drygt 700 miljoner och företaget har drygt 200 anställda.

Kommentera

Kommentarer