Tävla med ditt bästa tips för trallbygget och vinn hörselskydd från Peltor!

24 maj, 2017

Tävling: Bästa tipset inför trallbygget vinner Peltor hörselskydd

GRATTIS STEFAN!

I vår tävling om bästa tips inför trallbygget har vinsten kammats hem av Stefan Trouin i Värmdö. Juryns motivation: ”Ett riktigt smart, unikt och användbart tips för proffs som hemmafixare – oavsett projektets omfattning och utformning.” Grattis Stefan!

Stefan Trouin är proffsbyggare och har nyligen startat sitt eget bolag, BraBygg i Nacka Värmdö, som sysslar med ”det mesta inom bygg och lite till”. Bilden är från ett av hans altanjobb i år, och fler fina bilder på samma projekt finns på företagets Facebooksida.

Så här lyder Stefans bidrag:

Skulle man av någon anledning behöva ”backa upp” ett par skruvar i altandäcket så är mitt tips att blötlägga skruvhålen i några få minuter innan för att undvika att virket fläker upp sig och trallbiten blir obrukbar! Må bäst och trevlig sommar alla snickare!”

Stefan Trouins foto.
Vi tackar Stefan för det eminenta tävlingsbidraget och överlämnar med glädje vinsten i form av Peltors hörselskydd WS XP Alert!

 

————————————————————————————————————–

Dela med dig av ditt bästa tips för trallbygget och vinn Peltor aktivt hörselskydd värt 4096:- ink. moms!

Så här går det till:

Gilla vår Facebooksida och förklara sedan ditt tips kortfattat i kommentarsfältet på Facebookinlägget, och ladda gärna upp en bild som visar hur du menar. Tipset kan handla om allt från mängdberäkning, återbrukstips, läggningstekniker och fräcka hörnlösningar till säkerhetstänk, ytbehandlingsknep och smart hantering av spillmaterial.

För att vinna ska ditt tips uppfylla tre kriterier:

  1. Det ska vara användbart för andra som ska lägga, renovera, ytbehandla eller på annat sätt arbeta med trall.
  2. Det ska inte innehålla några namngivna varumärken.
  3. Det ska inte innehålla några prisuppgifter eller kostnadsuträkningar.

Övriga tävlingsregler

Tävlingen är öppen för både proffs och hemmafixare. Anställda på Optimera och deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Det bästa tipset utses av en jury bestående av Optimeras personal. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi anser vara olämpliga, stötande eller irrelevanta för tävlingen.

Tävlingen pågår fram till och med den 5 juni 2017. Vinnaren kontaktar vi via Facebook den 7 juni, och det vinnande bidraget publiceras på vår blogg strax därefter.

Vinnaren står själv för eventuell vinstskatt.

Tävlingen är inte arrangerad av, sponsrad av eller på annat sätt knuten till Facebook.

Vi förbehåller oss rätten att återpublicera de tips tävlingen genererar i andra sammanhang, med hänvisning till upphovspersonen.

Mer om priset

Priset är Peltors hörselskydd WS XP Alert som är mycket uppskattat av proffsbyggare. Det är ett aktivt hörselskydd med medhörning, FM radio och Bluetooth, för kommunikation med annan bluetoothenhet (mobiltelefon, laptop, kommunikationsradio) på upp till 10 meters avstånd.

Lyssna på din egen musik trådlöst genom att streama, eller lyssna på dina MP3 filer i telefonen eller datorn. Stereoljudet kommer ur nya uppgraderade högtalare med bra basåtergivning för att göra musiken rättvisa. Prata i telefon i bullrig miljö, med god ljudåtergivning i normal samtalston.  Läs mer om hörselskyddet här.

 

Kommentera

Kommentarer