Du tipsar väl din kund om Royalimpregnerat?

30 maj, 2017

Royalimpregnerad trall är lika behaglig för ögat som för plånboken – och lika länge.

Nu när trallsäsongen är i full sving vill vi passa på att tipsa om Royalimpregnerad trall –  ett nytt prisvärt material som sticker ut på helt rätt sätt. För kunden som vill ha något annorlunda utan att bli ruinerad.

Optimera lanserar 2017 en produkt vi kallar Royalimpregnerad trall. Med ett utseende som för tankarna till tropiska träslag och ett dubbelt träskydd får din kund ett unikt och tåligt trallgolv som är vackert i många år.

Svensk fura grönimpregneras, torkas och impregneras en extra gång med en brunpigmenterad olja. Detta gör att trallen får dubbelt skydd och att den bruna färgen tränger djupt ner i trallen. Metoden är väl beprövad i Norge, där klimatet är avsevärt tuffare än här.

En varm och hållbar ton på äkta svensk fura. Kungligt.

Resultatet: en svensk produkt med exotiskt djupbrun färg som dessutom behåller färgen. Trallen skall oljas inom 6 år för att sen behålla sin färg i upp till 10 år.

Därför ska du tipsa kunden om Royalimpregnerat:

  • Royaltrallen beter sig som normalt trä. Tropiska träslag är betydligt starkare och kan i värsta fall dra upp skruvar ur regel som finns under.Detta slipper du med Royaltrall.
  • Djupbrun färg på en trall med minst kvalité G4-2 (bättre än standard)
  • Håller den bruna färgen längre. Tropiska träslag blir grått relativt snabbt.
  • Kostar runt 300:-/kvadratmeter istället för ca 1000:-/kvadratmeter.

 

Välkommen in till oss så berättar vi mer!

 

 

Kommentera

Kommentarer