Vissa projekt är tuffare än andra och kräver såväl precision som expertis och råstyrka. För dig som har till exempel glastakskrossning på schemat har vi därför laddat upp med kompromisslösa doningar – både för grovarbetets påfrestningar och den omfattande avfallshanteringen.

 

Knoster KS i glasfiber från Hultafors.

 

Knoster KS i glasfiber från Hultafors. Slägga tillverkad i blästrat och klarlackat smide, med härdade fyrkantiga slag i båda ändar. Pris inkl.moms: 979:-

Skyddshjälm IRIS II

Skyddshjälm IRIS II med inbyggt visir. ABS plast, ventilation, 6-punkts inrede. Rattjustering och svettband. Slits för fastsättning av hörselkåpor. Plan front. Visir av polykarbonat. Egna glasögon kan bäras under visiret. Visiret fälls upp i hjälmen när det inte används. Regnränna, levereras utan hakband. 864:- inklusive moms.

Peltor Radiokåpa med MP3-ingång

Hörselkåpa Peltor. Den extra breda och vadderade hjässbygeln fördelar vikten. Tvåpunktsupphängningen bidrar till lågt tryck vid långtidsanvändning. Kabel för anslutning av MP3-spelare medföljer. Batterilivslängd ca 200 timmar. Under mars månad får du denna för 499:- ink. moms, ordinariepris är 809:- ink. moms. Proffsklubbsmedlemmar får dessutom 1000 poäng vid köp under mars månad.

Arbetshandske Kraftig från NOVIPro

Arbetshandske Kraftig, NOVIpro. Med innerhand i grått syntetläder. För arbeten med nötande och glidande material. 148:- inklusive moms.

Grovsäck 10-pack

Grovsäck i tålig svart plast. 10- pack. Rymmer 125 L. 49:- ink. moms.

Kommentera

Kommentarer