Guide lanserar premiumhandskar att ha med sig i vått och torrt

28 december, 2016

Med två nya produkter av hög kvalitet och hållbarhet blir livet nu lite enklare för alla byggarbetare och hantverkare. Guides nya handskar med allroundfunktion gör det möjligt att lägga många av de tidigare modellerna på hyllan.

guide-handske-5001-blogg

Nya 5001 är mest lämpad för inomhusarbeten

Året-runt-handskar

För hantverkare som jobbar året runt i olika väder och  med olika förutsättningar är det goda nyheter att Guides nya serie 5001 och 5002 med sin höga kvalitet och hållbarhet kan användas året runt. För många kommer det att vara de enda handskar som behövs.

— Det ligger i vår linje att renodla vårt sortiment och samtidigt skapa en enklare vardag och ett enklare liv för våra kunder. Mottagandet har varit mycket positivt. Många uppskattar att de nu kan ha endast ett par handskar av riktigt bra kvalitet året runt, säger Åsa Lindberg Svensson, sortimentschef på Guide. Ledorden för de nya produkterna har varit funktion, komfort och hållbarhet.

guide-handske-5002-blogg

Medan 5002 är mest lämpad för utomhusarbeten

I vått och torrt

Den stora skillnaden mellan 5001 och 5002 är att de är anpassade utifrån olika väderförhållanden. 5001 är framförallt en inomhushandske, men kan också användas utomhus i torrt väder. 5002 är en särpräglad utomhushandske som är anpassad för sämre väder och även kyla (+/-0). Den skyddar effektivt mot väta och håller varmt tack vare extra isolering i form av ett tunt foder.

En fördel med de nya produkterna är även det smarta materialvalet. Med endast ett lager innerfoder undviks att material rör sig mot varandra, vilket skapar bättre grepp. Handskarna är dessutom mjuka och sköna att ha på sig. Med reflex i kantbandet och trycket, tillsammans med skarpa konturerna, ges hög synbarhet och hög säkerhet. 5001 finns i storlekarna 7-12. 5002 finns i storlekarna 8-12.

Läs mer om handskar från Skydda

Källa: Skydda

Kommentera

Kommentarer