Testa appen Fönstra i höst och få både bluetooth-högtalare och presentkort hos Ticketmaster!

18 oktober, 2017
Prova Fönstra i höst och få bluetooth-högtalare och presentkort på Ticketmaster

Prova Fönstra i höst och få bluetooth-högtalare och presentkort på Ticketmaster

Appen Fönstra togs fram för att förenkla vardagen för alla fönstersnickare och på så vis ge fler och bättre affärer – ett löfte som infriats med råge. För att uppmuntra ännu fler snickare att prova denna superapp har vi just nu ett dubbelerbjudande som heter duga!

Fönstra används av snickare för att snabbt få en korrekt offert av sin bygghandlare på fönster från SP Fönster och Traryd Fönster. Snickare som använder appen uppger att de får fler uppdrag på grund av att de snabbare kan ge sin kund offert.

I appen lägger du som snickare enkelt in vilka fönster som behövs, tillbehör och eventuell arbetskostnad i appen. Fönstra kopplas till din bygghandlare som svarar dig med en personlig eller en automatisk offert. Nästa steg är att lägga beställningen – direkt i Fönstra. Smidigare kan det knappast bli.

Testa Fönstra nu så får du…

  1. En bluetooth-högtalare när du laddar ned appen (gäller till och med den 31 december 2017 eller så långt lagret räcker). Din högtalare kommer att levereras med post efter att du och Optimera har kopplats ihop i Fönstra.
  2. Presentkort hos Ticketmaster när du lägger ordrar i Fönstra (gäller t.o.m den 15 december 2017). Exempel: Ordrar på totalt över 80 000 kronor ger presentkort 750 kronor.

All information om hur Fönstra fungerar hittar du på Svenska Fönsters hemsida. Där finns även en film med snickare Magnus Österberg och bygghandlare Erik Lindström som berättar om sina erfarenheter med Fönstra.

Kommentera

Kommentarer