Äntligen här! Hultafors nya bebis mäter 240 cm och alla mår bra

11 oktober, 2017
Hultafors nya tumstock på 240 cm

Ett efterlängtat mellanbarn

Ibland dyker det upp en innovation som är så rätt att man nästan undrar varför ingen tänkt på detta förut. Så är det med nya 240 cm Hultafors tumstock (okej, meterstock, vi vet). Den nya tumstocken är anpassad till nuvarande byggstandarder och utvecklad för att ytterligare förenkla hantverkarens arbetsdag. Klockrent!

Efterlängtat mellanbarn

Hultafors produktchef Per Eriksson säger: ”Många av våra kunder har önskat en längre men fortfarande lätthanterlig tumstock anpassad till gipsplattor i fullstorlek och standardtakhöjd. Det finns redan flera 3-meters stockar tillgängliga, men många hantverkare tycker att dessa är för stora och klumpiga att använda på ett effektivt sätt. Vi lanserar därför en 240 cm lång version i slank format.”

Välkänd kvalitet, nytänkande funktion

Nykomlingen bär syskonens kännetecknande röda ändar och är tillverkad av glasbjörk med leder av svenskt stål, precis som de. Det nya är helt enkelt att man anpassat nya tillskottet efter gällande byggnormer och gjort den mer hanteringsvänlig för byggare.

”Vårt syfte är att underlätta hantverkarens arbetsdag”, säger Per Eriksson. ”Om du ska göra en mätning på 240 cm behöver du inte en skrymmande 3-meters stock. Med vår nya tumstock kan du ta mått i fullängd och  fortfarande arbeta smidigt och effektivt. ”

Vi gratulerar den lyckliga familjen!

Kommentera

Kommentarer