Vi pratar byggmaterial – inte politik

11 januari, 2017

Bild: Pixabay

I Dagens Nyheter den 9/1 var vi utan vår vetskap med i en annons med ett politiskt budskap. Annonsören, Företagarombudsmannen, en del av Den Nya Välfärden, har helt utan tillåtelse nämnt oss som avsändare för budskapet.

Optimera Svenska AB är politiskt oberoende. Att stå som avsändare för en annons med politiskt budskap är helt otänkbart för oss. Vi tar ställning i frågor om val av gipsskruv och miljöcertifierat trä, sen tackar vi för oss.

På sin hemsida beklagar Den nya välfärden att vi kommit med i annonsen. ”Vi har nu gått igenom alla radannonser kan konstatera att några enstaka företag, på grund av den mänskliga faktorn, har kommit med av misstag.”

Vi beklagar det också. Och vi hoppas att våra kunder, medarbetare och samarbetspartners inte har tagit illa vid sig.

Kommentera

Kommentarer